Veranderingen

Hoe kan ik beter resultaat bereiken?

Bekijk:

Vind je niet wat je zoekt? Stel hier je vraag. Wij nemen indien gewenst, snel contact met je op.
Je kunt ook direct contact opnemen.

GO Bedrijfsadvies is voor jou binnen handbereik.

Bedrijfsreorganisatie

Als gevolg van snel dalende vraag kan het noodzakelijk zijn om je organisatie in snel tempo af te slanken. De reden is het financieel gezond maken van de onderneming. Het ontslag van werknemers en wijzigingen in de secundaire arbeidsvoorwaarden is vaak onvermijdelijk. We begeleiden jou en je bedrijf met zorg.
>> Lees verder


Herstructurering

Om tal van redenen kan herstructurering van jouw ondernemingsstructuur van belang zijn. Bijvoorbeeld na jarenlange groei, om belastingvoordeel te behalen of juist in een situatie van (dreigend) faillissement. Het toetsen en uitvoeren van de bedrijfskundige, juridische en fiscale aspecten is wat we voor je doen.
>> Lees verder


Fusie

Het samensmelten van twee ondernemingen tot één concern is een ingrijpend proces met tal van bedrijfkundige en juridische componenten. De onderhandelingen, het inrichten van de overeenkomst, het notariële traject en het herinrichten van tal van contracten is slechts een greep uit de handelingen.
>> Lees verder


Dreigend faillissement

(Dreigend) faillissement is misschien wel het meest ingrijpende wat een ondernemer kan overkomen. In deze situatie is een objectieve kijk op de gang van zaken van cruciaal belang om de onderneming de juiste kant op te sturen. Wij gaan voor jou aan de slag met bijvoorbeeld herstructurering, (collectief) ontslag en reorganisatie.
>> Lees verder


Liquidatie

Wanneer je een BV hebt en deze niet kan worden verkocht of overgenomen, dan kun je de ontbinding van je BV overwegen. Bij de ontbinding kunnen tal van zaken spelen, zoals het innen van vorderingen, verkoop van de activa en het benoemen van een vereffenaar. Wij kunnen de liquidatie voor jou uit handen nemen.
>> Lees verder

Aankoop onderneming

Wil je voor jezelf beginnen en een bestaande onderneming overnemen? Of is je bedrijf van plan om een strategische overname te doen? Een heldere strategiebepaling is in alle gevallen van belang, want je wilt niet te veel betalen en je risico's voor nu en in de toekomst zoveel mogelijk beperken.
>> Lees verderVerkoop onderneming

Bij de verkoop van je onderneming spelen veel factoren een rol zoals de waardebepaling, het opstellen van een verkoopmemorandum en het zoeken van overnamekandidaten. Maar ook je eigen fiscale positie moet zo goed mogelijk worden afgeschermd, zodat je financiële resultaat ook na eventuele belastingafdrachten maximaal blijft.
>> Lees verder


Bedrijfsopvolging

Bedrijfsopvolging door een familielid brengt veel vragen en emotionele hindernissen met zich mee die niet gemakkelijk bespreekbaar zijn binnen de familie. Bijvoorbeeld wat er moet gebeuren met de positie van kinderen die niet in je voetsporen treden. Een neutrale onderhandelingspartner kan veel voor je betekenen.
>> Lees verder


Bedrijfsovername

Een bedrijfsovername kan op verschillende wijzen worden gerealiseerd. De wijze waarop je de overname inricht is van groot belang voor financiële, fiscale en juridische prestaties in de toekomst. Wil je een BV overnemen of (delen van) de actieve aankopen? Wij denken graag met je mee.
>> Lees verderGratis adviesgesprek

Je bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze adviseurs. 

Tijdens het gesprek maken we kennis voor het ervaren van vertrouwen, wij oriënteren ons op uw behoefte en vormen een idee over wat jou en/of je bedrijf nodig heeft. Wil jij je situatie vrijblijvend voorleggen? 

Neem direct contact op. Het kost je niet meer dan een paar uur.